Что-то непонятное творится....
[spoiler="Новый слот"]Lie to Me will be moving from its 8/7c spot on Mondays to 9/8c, starting August 16th. It’s taking over The Good Guys‘ time slot, as that show is now wrapping its summer run earlier than scheduled, on August 2nd. The Good Guys will return to the Fox schedule September 24th, at 9/8c. It’s being reported that Lie to Me will now run through September 13th, though we’ll need to get clarification on that, as there are only 3 episodes scheduled (and produced) to air after August 16th. (This includes a previously scheduled 2 hour finale on August 30th.) Fox may be planning to mix in a couple of reruns. We’ll keep you posted.[/spoiler]
Переезжаем на 9 часов вечера. И 2й сезон будет идти до 13 Сентября. Хотя от 16 августа до 13 сентября всего 3 эпизода (включая 2хчасовой эпизод 30 августа) Возможно. перемешают с повторами. Нужны подробности. Ничего не понятно даже мне
скорее всего повторы будут крутить, чтобы все те кто были в отпусках, тоже посмотрели.
И рейтинги сразу поднимутся Настоящая правда всегда лежит в какой-то совершенно непостижимой области, где-то посередине между сказанным и утаенным...
Переезжаем на 9 часов вечера. И 2й сезон будет идти до 13 Сентября. Хотя от 16 августа до 13 сентября всего 3 эпизода (включая 2хчасовой эпизод 30 августа)
Тут еще вроде не было такого.
[spoiler="снова кастинг - love interest - и угадайте же чей..."]
Monique Curnen has reportedly joined the cast of Lie To Me.
Deadline says that the actress has landed a major recurring role in the show's upcoming third season.
She is expected to play Detective Wallowski, who becomes a love interest for Dr. Cal Lightman (Tim Roth). Her character will reportedly cause conflict between Lightman and Dr. Gillian Foster (Kelli Williams).
source
[/spoiler]
Сообщение отредактировал pinkelephant - Пятница, 23.07.2010, 01:23
Конфликт между Лайтманом и Фостер? Мда. Вот нам и облом VaaVaaVoom, который еще даже не показали. Когда человека кусает вампир, он становится вампиром. Такое впечатление, что многих вокруг покусали бараны.